Depilacija

depilacija u kozmetičkom salonu fancyDepilacija toplim voskom je jedna od starijih metoda depiliranja. Ovom metodom možemo ukloniti dlačice za svih djelova lica.
Depolacija - patrona voskom
Ova metoda jeko je učinkovita i brza. ponosni smo što koristimo Španjolski World epil vosak (ne sadrži parafin) koji ne izaziva alergijske reakcije i smanjena je na minimum mogućnost urastanja dlačica.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM
O ŠEĆERNOJ PASTI:

Pasta izvlači dlaku iz korjena i ne trga ju, pospješuje zatvaranje folikula čime je daljnji rast dlake otežan.
Smijer nanošenja i smjer čupanja dlačica pastom drugačiji su nego kod depiliranja običnim voskom, te upravo zbog toga nema neugodnih i ružnih prištića koji nastaju zbog urastanja dlačica pod kožu.
Tretman traje nešto duže od obične depilacije, postupak je manje bolan, a rezultati depiliranja traju duže.

Rezultat je ljepa i glatka koža, bez ružnih crvenih točkica i uraslih dlačica.

Pasta je hipoalergena i ne izaziva nikakve reakcije, te je higijenska, jer je materijal namjenjen samo za jednu osobu.

U ponudi su i proizvodi protiv urastanja dlačica kao i sam tretman protiv urastanja.

ELEKTROEPILACIJA
Elektroepilacija je metoda priznata od FDA. Blend tehnika zasniva se na istovremenom djelovanju galvanskih struja i VF struja - što znači istovremeno zagrijavanje i luženje tijela.

Pravilnim uvođenjem igle u korjen dlake, nema krvarenja, bol je smanjena, luženje primjereno i dlaka se sigurno uništava.
Dlačice se uklanjaju bez obzira ne boju i debljinu.

Za uspješno uklanjanje dlačica potrebno je više mjeseci do godine dana uz redovit dolazak.Sve ovisi o uzroku nastanka dlaka, podrijetlu (genetskom ili hormonskom), te kako su se dlačice prije tretirale.