Novosti salona

Luksuzni trajni Make Up 3. generacije Ri-soft lining™

by Kristina Jović - Europe No.1- Frankfurt

Obaještavamo Vas da je Kristina u Kozmetičkom salonu Fancy od 20.9-25.9.2012.

Luksuzni trajni make up 3. generacije


Ri-soft lining™


Želite li u svakom trenutku izgledati sviježe i lijepo?
Ri-soft je prvi i jedini u svijetu trajni make up koji je prilagođen posebno za kožu iznad 40god. i više.
Pažljivo odabrani mineralni pigmenti unose se nježno pomoću mikro igle pod kožu, naglašavajući vašu prirodnu ljepotu.
Ovaj tretman je gotovo bezbolan, a obavlja ga profesionalac. Pogledajte neke od poznatih osoba koje su se prepustile u vrhunske Kristinine ruke.
Kod konzultacija ćemo uzeti u obzir vaše potrebe i želje 
Uz Ri-soft trajni make up moguće je oblikovati oči, obrve i usne .
Naravno uz trajni make up uvijek ćete moći koristiti i normalni make up
Ekskluzivni trajni make up naglašava vašu osobnost i daje vam lijep odraz – svaki dan, u bilo koje vrijeme!

 

Wellbis - kolumna by Maja Vidoševć

Kozmetički salon Fancy Imotski - wellbis - kolumna by Maja Vidošević

 

Novosti kozmetičkog salona Fancy Imotski

 

 

 

 

Mezoterapija bez igle

Mezoelektroporacija-Mezoterapija bez igle

RELAKSIRAJUĆI I NEINVAZIVAN TRETMAN SA DUGOTRAJNIM EFEKTOM

- lifting - pomlađivanje - hidratacija - toniranje - revitalizacija - učvršćivanje kože - limfokinetika - redukcija celulita - uklanjanje strija - smanjenje masnih naslaga.

Današnji stil života postavlja nove i sve zahtjevnije standarde u životima suvremenih poslovnih ljudi, kako žena tako i muškaraca. Tome se prilagođavaju i usluge kozmetičkih salona i welness centara, jer se danas uz trenutnu, visoku učinkovitost tretmana i prihvatljivost cijena nameće posebno kratkotrajnost tretmana (ne dulje od 20-tak min) kao nužnost. Svim tim zahtjevima udovoljila je metoda mezoeletroporacije španjolskog laboratorija Simildiet koja se uvelike primjenjuje u najmodernijim beauty centrima u cijelom svijetu, a posebno u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, SAD-u, Latinsko- američkim zemljama, te Japanu. Metoda Simildiet uvelike koristi otkrića za koja je 2003. godine američki znanstvenik Roderick MacKinnon dobio Nobelovu nagradu za kemiju i to za svoj otkrića vezana " za strukturne i mehanističke studije ION kanala(“for structural and mechanistic studies of ion channels)“
Simildiet metoda je integralna terapija koja koristi jednostavan i malen uređaj za transdermalnu elektroporaciju kako bi omogućila apsorpciju učinkovitih ionseruma u obliku tekućine u najdublje slojeve kože odnosno do mezoderma. Prednosti ove metode su višestruke.
Tretman je vrlo UGODAN jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježnoMezoterapija bez igle umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. BRZINA apsorpcije je otprilike 1 g za 2 minute što znači da tretman traje od 10 do maksimalnih 20 minuta ovisno o kombinaciji preparata.
Efekat je ODMAH vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenoj dubini bora na licu, zategnutijoj koži vrata, nestajanju podočnjaka ili duple brade, osvježenom i odmorenom licu, što posebno dobro doñe nakon dugih i neprospavanih noći, pred posebno važnom prezentacijom ili javnim nastupom. U anti-aging tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi te sofisticiranih preparata poput silikon, hiauluronsku kiselinu, argiline, Q10 koenzim, vitamine, ribonukleinsku kiselinu. Tretiranje jednom mjesečno dovoljno je u najvećem broj slučajeva, što je za cijenu od 250-450 kuna po tretmanu jedna od najbržih, najefikasnijih i najpovoljnijih tretmana koji su u ponudi.

Mišljenje medicinskih stručnjaka

 

 Soak off - TRAJNI LAKOVI

OPI soak off gelKoriste se kao alternativa lakovima za nokte - polutrajni lakovi koji su učvršćivači prirodnih noktiju.

Soak off mekani gelovi što im omogućuje jednostavno uklanjanje sa prirodnih noktiju korištenjem odgovaraućeg otapala, tako da rašpanje uopće nije potrebno. Također zbog svoje poroznosti čini ih lakšima (tanji kao lak za nokte i fleksibilniji u usporedbi sa tvrdim gelovima).
Soak off izvodimo sa OPI axxium soak off gel laquer. Tvrtka OPI je Hollywoodska kuća, sinonim za kvalitetu i osnovno pravilo ove tvrtke je njegovati prirodni i zdrav izgled noktiju.

Nu Skin Galvanic Spa Sistem


Galvanic SpaKoristenje galvanske struje vec punih 50 godina prisutno je u kozmetičkim salonima. Kombiniranje znanstveno ispitanih gelova ageLOC sa galvanskom strujom daje trajne i odmah vidljive rezultate.
Tretman uklanja sve znakove starenja kože, izgledjuje bore, obnavlja strukturu kože, uklanja pigmentacije, neravnine, smanjuje pore, vraća koži njenu prirodnu mekoću i svilenkastost.

Nu skin galvanic spa gel